Beköszöntő:

Szóval felszállt a blog. Remélem, nem én vagyok az egyetlen, akit érdekel a téma. Az űrtechnológia az emberi teljesítmény csúcsa, és (bár kevesen tudjuk ezt) mindennapi életünk része. Nagyon szerencsésnek tartom magam (na jó, nem csak szerencse kellett hozzá...), hogy munkámban is ezzel a területtel foglalkozhatom, és sokáig gondolkoztam azon, hogyan oszthatnám meg ezt másokkal is. Végül eljutottam oda, hogy egy blog lenne a legjobb felület ehhez.

Ismeretterjesztő cikkek fognak itt megjelenni, mégpedig nem annyira a napi eseményekhez kötődően, inkább a műszaki-technikai háttérre fókuszálva. Persze igyekszem majd aktualitásokkal is szolgálni.

 

A fejlécképről:

A fejlécben balról jobbra a Szputnyik, az első mesterséges égitest (műhold); a Telstar, az első aktív távközlési műhold és a Syncom, az első geoszinkron távközlési műhold látható. Később cikk is lesz róluk.

 

theHassan

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muhold.blog.hu/api/trackback/id/tr681072498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása